Rengerspark

Rengerspark

maandag 6 december 2010

Alle rust is weer terug

Sint Nicolaas is weer naar zijn warme land terug en ik mocht niet mee. Schijnbaar toch niet stout genoeg geweest. Het jurkje voor mijn kleidochter viel in goede aarde. Ik heb ook nog een hangertjes met belltjes en poesjes en konijntje voor de maxcosie gemaakt zodat de poppen kunnen spelen. Vondt ze ook mooi en de sloffjes bij haar jurkje maakte het helemaal af. Maar ik heb helemaal vergeten om foto's te maken van het gemaakte spul. Neem het toestel wel even van de week of zo mee en dan ik alsnog foto maken. Voor me dochter had ik een poes van 22 cm gemaakt voor aan haar tas en een gedicht. We hebben er verder niets van gehouden hoor want het was alleen voor de kids.
Zo vanmorgen de 3de kip gemaakt en weg gebracht naar het winkeltje. Er is al 1 kip verkocht en dat stemt me blij.
De kip houdt de wacht bij Dottie.

Klazien ik moet je terleur stellen want ze zijn alleen maar op de blog zien want ze staan al in het winkeltje.

Ik heb vanmiddag ook nog 2 eenden gemaakt als koezedoek. Was leuk werk de witte vond ik compacter als de rose maar ze zijn alle twee lief om te zien.


De rose is iets groter maar het fotmaat van de witte eend is handzamer voor kleine dreumesjes. Morgen ga ik nog een rose maken maar dan kleiner em met een groene snavel en pootjes.

2 opmerkingen:

Klaske zei

Wat een prachtige koezedoek, Corry!

qm zei

o de zijn leuk, Corry!En Truus heeft een prachtige eengezinskat woning ;)