Rengerspark

Rengerspark

maandag 4 juni 2012


Hallo allemaal, even een klein berichtje van deze zijde. Met de laptop kan ik niets doen alleen maar dingen lezen en heel af en toe de krant lezen. Maar nu ik even thuis ben kan ik het blogje weer verfraaien, dit is heel leuk om te doen. Ondertussen ben ik met me gevelhuizen bezig en dit gaat niet zo vlug. Wat ik ook heel leuk vindt om te doen is [als ik op de bank zit], om de hexaatjes te doen.
En ondertussen zijn er weer meer bijgekomen. Deze foto is van ongeveer 3wk terug en gemaakt door 1 van de dames op de Bee. Het is heel ontspannend om te doen. En aangezien dat het toch steeds rotweer is kan je niets beter als op de bank zitten met dit heerlijke werkje.
Verder heb ik niets meer te melden en al ben ik niet blond maar zilver blond ben ik toch het kaartje vergeten om de foto's thuis op de pc te zetten. Nu hoop ik maar dat het de volgende keer goed gaat....hihihihi.
Ik ga zo oppassen en wens jullie allemaal een fijne dag en avond toe.

2 opmerkingen:

Klaske zei

Lekker werkje hé met dit weer! Fijne avond

Pauline zei

Die fleurige blommen kwamen me al enigszins bekend voor, maar ze blijven leuk om naar te kijken. Ik ben benieuwd naar je update, in 3 weken tijd kun je heel wat maken. De volgende keer niet jet SD kaartje vergeten hoor!
Groetjes, Pauline