Rengerspark

Rengerspark

vrijdag 11 mei 2012

Alleen tekst

Hallo allemaal,

Alweer een tijdje geleden dat ik iets had te vertellen. Ben nog steeds met de gevelhuisjes bezig en die schieten al aardig op. Foto volgt, camera is nog niet in orde.

Daarnaast ben ik van al kleine stukjes stof, die ik heb bewaard, 6-hoekjes aan het maken en die worden weer aan elkaar gezet zodat je een bloem krijgt. Lekker zittend met de beentjes op de bank en ontspannend werk. Waarschijnlijk maak ik hiervan een quilt. Er ligt nog lap gebleekt katoen van 2 meter in de kast en daar wil ik als het lukt de bloemen in de midden verwerken en aan de zijkanten kronkel biesjes maken met blaadjes of zo. Maar dit zijn allemaal nog spinsels in mijn hoofd en dan moet je ze zelf altijd afvragen of  het wel haalbaar is. Voorlopig ga ik gewoon door met het maken van de 6-kantjes en jullie zullen vast het eind resultaat van mij zien of horen.

Zodra de camera beter is komen er weer foto,s  zichtbaar op mijn blogje.

Verder wens ik allen moeders van hun kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, peet/meet kinderen, hondjes, poesjes en andere dieren

een hele fijne Moederdag

4 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Word zeker mooi.
Groetnis Annie

qm zei

Jij ook een fijne moederdag Corry.
je zeshoekjes zijn prachtig fleurig, een plezier om na te kijken, en echt vrolijke lapjes die goed bij je passen. ben benieuwd hoe het eind resultaat gaat worden.
fijn weekend

Klaske zei

Het komt vast goed met die spinsels in je hoofd! De bloemetjes zijn al zo heerljk fleurig, en zien er mooi uit, dus dan komt de rest ook wel!Fijn weekend

Pauline zei

Wat ben jij lekker bezig met sudderen over mooie plannen voor een nieuwe quilt! Ik leef graag met je mee en hoop dat je fototoestel snel weer doet waar hij voor gemaakt is.
Prettige moederdag!
Groetjes, Pauline