Rengerspark

Rengerspark

woensdag 28 maart 2012

Beloofd


Ik had beloofd dat ik een foto van het beginnende Gevelhuisjes zou plaatsen, zie blogje hieronder ergens daar staat een voorbeeld hoe het gaat worden.
Hierbij de rode variatie met al een dak erop en de blauwe variatie is nog zonder dak maar, hier wordt druk aan gebouwd..

Daarnaast heb ik voor mezelf ook maar een poesjes gemaakt. Ik had deze ook voor Badoe Leeuwarden gemaakt maar deze moest ik ook nog aan mijn eigen serie toevoegen".
Het poesekind dat ik op de handwerkbeurs heb gekocht, daar heb ik een vestje voor gebreid. Nu alleen nog de mond, snorharen en de neusje afmaken.
Vandaag was het prachtig weer en ik heb veel kleding en aanverwante artikelen, zoals beddengoed, handdoeken gewassen, voor de camping. Dit ligt al een half jaar schoon in de koffer maar toch even fris maken. De rest ligt op de camping en dat was ik daar even uit voor de lekkere geur.
 Zo dat was weer wat nieuws en ik ga straks lekker verder met me gevel-huizen
Tot gauw en

3 opmerkingen:

Klaske zei

Nou jij hebt niet stilgezeten! Veel plezier met je gevelhuizen!

Pauline zei

Je gevelhuizen voor de grachtjes zijn prachtig aan het worden, veel plezier met de volgende geveltjes en eerst nog even die blauwe van een dakje voorzien, anders worden ze nat daarbinnen ;-)
Veel plezier met je voorbereiden op het campingseizoen!
Groetjes, Pauline

Tea Time Dream zei

Aah de poesjes staan er op. Wat zijn ze schattig! :3

Xx Sanne

teatimedream.blogspot.com