Rengerspark

Rengerspark

maandag 19 maart 2012

Alweer 18 dagen geleden dat ik hier wat neer heb gezet en ik kan nog niet veel tonen.
Afgelopen donderdag hadden we Bee en daar waren de dames aan het showen met hun quilt. De worden op het podium van de regiodag getoond. Het zijn vijf verschillende kleuren maar het is allemaal hetzelfde patroon, ziet er mooi uit. 
Wel heb ik een Uil gemaakt, die je als toilettasje kan gebruiken en hij/zij is binnenin helemaal gevoerd. Er volgt nog een tas als Uil maar die moet ik eerst nog tekenen en dan in elkaar zetten. Er staat ook nog een klein poesen- hoofdje met rits te wachten voor een speciaal iemand :), maar die moet ik ook nog tekenen en ik hoop dat het lukt .
Verder ben ik begonnen aan me gevelhuisjes in het Blauw en Rood. De blauwe versie doe ik op de hand. Lekker ontspannend op de bank en de rode versie die wordt op de machine gemaakt. Normaal had ik er wel fotos van gemaakt maar grgr de batterijen zijn leeg  en ik had geen vollen meer liggen. Maar wat in de pot zit verzuurd niet; zeggen ze dan.
De Blomkes en Flintertjes liggen nu te wachten maar ... de camping tijd komt eraan dus die gaan ook lekker mee.
Dit was het weer zo,n beetje en ik wens een ieder fijne Quilt tijd toe.
Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

Klaske zei

nou als je Piet mag geloven word het echt campingweer!

quiltlodge gerda zei

Genoeg te doen dus. We wachten rustig af tot het getoond kan worden. En nu maar gauw naar de camping want met dit weer is het daar prima toeven denk ik zo! Groetjes