Rengerspark

Rengerspark

zondag 24 juli 2011

Wat doe ik allemaal

Even  een kort  berichtje, we [DH, en kleinzoon Jesse] zijn druk aan het schuren en verven  van ons Chalet. Ze zijn al een mooi eind opgeschoten het schuurtje  alleen moet nog helemaal. DH heeft alles  al bijna in  de beis en verf. Gister gebeurde dit tussen de buien door maar vandaag wordt het helemaal niets want het weer is ……. Aan de andere kant komt dit ook heel mooi uit want we gaan naar de verjaardag van onze zoon. Toen hij lang geleden werd geboren was het stralend weer maar ja dat is niet elk jaar zo ……wel jammer.
Vanavond ga ik weer even verder met het quilten van mijn “Tea Time”quiltje. Ondertussen heb ik ook een patroon van scheve huisjes gekregen en die spreken me ook heel erg aan. Ik ga, als ik het vol hou hoor, eerst even wat afmaken……dit is voor mij wel een straf, hoop dat het lukt en ach anders maar niet. Jullie zullen het wel merken/zien  op de blog. Zo eerst de katten Truus en Dottie afdrogen want die zien er niet uit op dit moment, helemaal nat en gemodderde poten.
Ik wens jullie allemaal een fijne zondag en tot gauw


2 opmerkingen:

quiltmarjanneke zei

heel veel succes met de scheve huisjes! Ben heel benieuwd wat jij er van maakt!

quiltlodge gerda zei

Eerst natuurlijk: Hartelijk gefeliciteerd met je zoon! Het weer wil inderdaad nog niet zo meewerken he. Heeft wel als voordeel dat er niet geschuurd en geschilderd kan worden dus moeten we ons binnenvermaken en tja, wat doen we dan......? De knuffeltjes vielen bijzonder goed in de smaak!
Die van Anna werd meteen bij de kuffeltjes in haar bedje gelegd en dat wil wat zeggen hoor, daar mag lang niet alles liggen. En die van Emma ligt in haar wiegje. Leuk he.