Rengerspark

Rengerspark

vrijdag 25 februari 2011

Nieuwe dingetjes

Zo hier ben ik weer even, tussen al het rommel van de verbouwing van de keuken. De oude keuken staat nu buiten om morgen afgevoerd te worden naar de stort. Hij heeft 25 jaar dienst gedaan en was nodig aan vernieuwing toe. Tussen het opruimen zit ik toch af en toe even in mijn hobby kamer om de mail en natuurlijk om dingetjes te maken. Ja ik kan het niet laten. Vol stof, geen leuke stof, maar stof van zaagsel ed. zit ik achter de naai/borduurmachines. Hier onder kunnen julie het vast bewonderen, het zijn geen grote projecten maar leuk om te doen.

Voor mijn schoonzoon een muis gemaakt met aan de onderkant een rits. Hier kan hij zijn USB sticks in doen en zo raken ze niet kwijt.Het volgende is een teckel die ik heb getekend en gemaakt. Hij is nog niet helemaal klaar want het oog moet nog aangebracht worden en nog wat meer opvullen en het zwarte bolletje moet nog op de neus gemaakt worden. Maar dit is een voorproefje.
Daarnaast heb ik vanmiddag een leuke slabber gemaakt, vindt ik ook altijd heel leuk om te doen, je kan je helemaal uitleven want een standaard slabber is maar niets.
En dan het laatste werkje... dit is een rammelaar.

Zo dit is het wel zo'n beetje en nu ga ik eerst eten koken .... in de magnatron, met braagdzakken en dat is echt smullen. Vandaag ga ik de vis in de braadzak uit proberen en ik ben héééél benieuwd.:) :)
Verder heb ik geen nieuws meer te vertellen, dus tot de volgende keer maar weer.

3 opmerkingen:

Klaske zei

Volgende week zit ik ook in de rommel, en krijg ik een andere keuken...
Gelukkig hebben we de chinees dicht bij ;-))
Ik denk dat je morgen een vlopje op demat hebt liggen...
Fijn weekend!

qm zei

wat een leuk dingen heb je gemaakt, die rammelaar is ook erg grappig. fijn weekend.

quiltlodge gerda zei

Corry, wat heb je weer een leuke dingetjes gemaakt!