Rengerspark

Rengerspark

donderdag 9 februari 2012

Jammer, maar een goed besluit

Wat jammer dat de Elfenstedentocht niet door gaat.  Natuurlijk een goed besluit want ik moet er niet aan denken als er zoveel mensen op het ijs zijn en er gebeurt wat dan is de goede naam van de Elfstedentocht helemaal besmeurd.  Nu maar hopen dat het na volgende week weer gaat vriezen.
Ik heb ook een klein beursje voor mijn smallest GD gemaakt met een paard erop, zij is een paardenmeisje. Ben heel benieuwd of ze het leuk vindt.


Ik had ook beloofd om de vooruit gang van de Blomkes en Flinterkes te laten zien, nu zie hier. Het is nog niet echt ver maar zo s avonds op de bank, en onder een sterke lamp, is het heerlijk ontspannend.
Zie hier
Voordat ik verder kan met het 2e blok eerst de halve vlinder rechtsonder en nog en nog 2 kleine Blomkes maken en dan schiet het al aardig op.


Tot de volgende keer en een hele fijne quilt dag/week toegewenst

4 opmerkingen:

Pauline zei

Het is jammer dat het niet doorgaat de Elfstedentocht, maar we hebben toch leuke dagen gehad voorafgaand aan de beslissing, de hoop en verwachting brachten veel gezelligheid met zich mee. En wie weet wat er nog gaat komen, de natuur doet toch haar eigen zin.
Wat een schattig beursje, ik denk dat het in zeer goede aarde zal vallen bij je GD.
Je blomkes worden schattig, lekker frisse kleurtjes en die hartjes op de bloemen piepen er zo gezellig uit.
Groetjes, Pauline

Klaske zei

Ja jamer hé maar het was te verwachten....Wat word je blok mooi Corry! Lekker werkje hé?
Ik vind die hartbeursjes schitterend!

qm zei

gaaf beursje dat gaat zeker in de smaak vallen.
en je blomkes zijn ook erg mooi geworden.
En wat de elfstedentocht betreft, een wijs besluit, misschien komt er nog een beste vorst periode en anders een volgende keer, als het maar vertrouwd is. helemaal met je eens.

Klazien zei

Wat ziet dat beursje er weer schattig uit, leuk stofje ook !
Ja jammer van de Elfstedentocht, maar wie weet, komt er nog een vorstperiode....