Rengerspark

Rengerspark

donderdag 9 juni 2011

Hoera ,Hoera, tatata


Hoera …….eindelijk is de poezenquilt af. Ik hing er steeds tegen aan maar gistermiddag heb ik de kiezen even op elkaar gezet en hem toch maar af gemaakt. Het was zo zwaar om hem onder de naaimachine door te halen  en dit komt omdat er aan de achterkan t, van de quilt,  fleece  heb gedaan. Vandaar dat de quilt maar bleef liggen . Nu alleen nog het etiket erin naaien .
Ik heb hem aan de  waslijn gehangen maar hij kon niet helemaal in volle ornaat hangen. De eerste rij blokken hangen aan de achterkant.
…………….Zuchttttttttt……………
Voila hier is ie dan
Het was wel even moeilijk om de quilt op de foto te zetten . Door de stevige wind wou het niet stil hangen maar zoals je ziet is het toch gelukt.

 
Daar ik het toestel toch in de hand had heb ik ook maar even foto’s van me andere roos genomen

Enne ......ze ruiken lekker...........


Nu weer druk met de andere projectjes aan de gang en dat zijn er vele, er lig nog een grootte quilt te wachten. Deze is voor mijn dochter en wordt van allemaal kleine restjes gemaakt en verschillende blokken.

Lizzy haar broer Lucas moet nog gemaakt worden ,
de Village Wall Quilt  van Rosalie Quinlan designs ligt er nog voor de helft. Het stitchery gedeelte is af en ben nu aan het snijden toe en zo ligt er nog meer kleine dingetjes .
Zodra ik weer wat nieuws heb te vertellen heb komt ik meteen langs.  Ik wens jullie allemaal een fijne Pinkster- en quiltdagen toe.


5 opmerkingen:

quiltmarjanneke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
quiltmarjanneke zei

Heel mooi geworden en succes met je anderen projecten!

nora zei

Hoi Corry,Wat een prachtige quilt heb je gemaakt!!Die kleuren super.en wat een leuk idee met die katten.Ben zelf pas begonnen met quilten,kijk dus m'n ogen uit.Succes met je volgende project.Kom zeker ff terug om te kijken.Groetjes Nora

quiltlodge gerda zei

Wat istie LEUK!!!!!! En ik zag net dat je Lizzy ook al gemaakt hebt > schattig. Ik wou dat ik zo'n productieniveau had ;-)

Klaske zei

Mooi hoor!! Wat ben je een bezig bijtje hé?!