Rengerspark

Rengerspark

vrijdag 22 maart 2013


Afgelopen Donderdag was het weer Bee dag en er werd heel veel moois getoond, maar helaas ik had geen camera bij me. Bij Gerda van Quiltlodge  Bee  kun je dit bewonderen. Ondertussen heb ik vandaag een poes gemaakt, nou ja wat op een poes lijkt :)


Het koppie ziet er wel heel lief uit, vind ik zelf
Nu nog een stukje van mijn Quiltwerkje waar ik op dit moment mee bezig ben. De quilt wordt, althans dat hoop ik,  150 x 200. Voor de afwisseling lekker straks op de bank, als de Poesenquilt in de was zit…

 
Ondertussen ben ik heerlijk aan het lezen , de boeken van Jennifer Chiaverini, leuke verhalen over Quilten . er zijn er 5 vertaald en ik heb ze nu op mijn e- rearder staan … heerlijk op de bank.
Onderstaande plaatje wil ik jullie niet onthouden. Onze Truus is gek op boodschappentassen zodra de tas leeg is ligt Truus er al in.
Nu dit was weer een beetje nieuws van mijn kant en ik wens jullie een fijn weekend enne ... 
denk goed om jullie zelf
 

zondag 3 maart 2013

Gemaakte Mug Rug of wat er op lijkt


Vanmorgen had ik in het hoofd om een soort van Mug Rug te maken want mijn dienblad is wel heel kaal en ………zie hier ....hij is klaar

 
Ook een foto van onze kleine donder, wil ik jullie niet onthouden,  die probeerde in de boom te klimmen op het schoolplein  maar na het kloppen op ht raam is ze gauw thuis gekomen.

Zo dit was een kleine up-date
Tot gauw